Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22.12.10

sepanjang cutI

tIbe2..bgn pg td bru mcm tersedar sOmethIng.
NEXT WEEK DH KENE BALEQ KL!!!

aLa..rase mcm sekejap jep cutI.
tp..hakIkat nye same jep tempOh cutI sem. kaLI neh ngan cutI sem. 1 n 3 duLu.
cume..yg rase mcm sekejap tu sbb mase pack n x bOLeh nk reLax2 sgt mcm sem.2 Lepas.

mungkIn InI ujIan dr ALLAH utk aku.
nk ukOr smpI tahap mane aku bOLeh menggunakan segenap ruang yg ALLAH dh kurnIakan pd aku utk d gn kan saat2 ABAH aku sakIt n Ibu aku x sekuat duLu.

aku sgt2 bersyukOr.
bIar pOwn ALLAH ujI dgn kesakItan pd ABAH..ALLAH maseh Lg memanjang kan usIa hayat IBU n ABAH.
n..epIsOd bru yg gembIra buat KAKAK
syukOr..
syukOr..
aLhamduLILLah.
=)

tp..kadang kaLa hatI aku akan d amOk RASA yg sgt kOntra dgn ape yg aku rase spt d atas.
smpI 1 tahap..aku x tau MANUSIA mana yg bOLeh aku sandarkan utk aku Luah2 kan RASA tersebOt.
akhIrnya..aku akan terdudOk d atas tIkar sejadah dan menangIs sambIL memOhOn agar sesuatu yg baeQ akan snts ALLAH berIkan pd ku & Org2 yg aku sayang & sekeLILIng aku bIarpOwn RASA Itu d sbb kan OLeh mereka.
krn..aku sedar SIAPALAH AKU D DUNIA INI TANPA ALLAH & ORG2 YG AKU SAYANG SERTA ORG2 D SEKELILING AKU.


2 comments:

Cik Firus said...

nape la awk wt n3 emosi sgt ni

deeyaa dayah said...

ntah r.
sbb..mmg rase mcm tu kOwt that tIme.
awk tau kan...
sayep neh angen harImau..cepat sgt nk mOOdy.
tp..atI tIkOs juge.
cepat jugak emO nye.
haIh.
haha.
=)